3 de març del 2014

SALUTACIÓ ALS SOCIS DE L'ADEG

Benvolgut Soci,
Benvolguda Sòcia,

Em plau adreçar-me a tu per tal de comunicar-te que he estat designat com a candidat a la Presidència de l’ADEG.

El proper 27 de març espero comptar amb la teva confiança i amb la de l’Assemblea General de Socis per posar-me a disposició de la nostra institució, amb entusiasme, compromís i voluntat de servei, acompanyant-la en un nou procés de creixement i consolidació.

L’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, la nostra, és la primera organització empresarial del territori i hem d’abanderar la vitalització dels sectors productius, així com la dinamització de les activitats de serveis.

Amb la Cultura d’empresa com a consigna, entre tots hem de ser capaços de dotar el nostre espai amb factors de major competitivitat, que ens ajudin a progressar, generar majors atractius i, a la vegada, fer-nos més influents.

Estic disposat a iniciar aquest repte associatiu amb la generositat i l’entrega que requereix una entitat com l’ADEG, una associació que hem de projectar com a vehicle d’interrelació entre els empresaris i els directius del nostre entorn.

Ho hem de fer per l’ADEG i ho hem de fer per nosaltres.

Ben cordialment,

Jordi Solé i Tuyà

Bookmark and Share

2 Comments:

AnyOption opiniones said...

Buen post, muchas gracias.

Unknown said...


I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could space it out better? capitalone.com