1 de març de 2014

CANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA DE L'ADEG (www.adeg.cat)

Una vegada iniciat el procés electoral, el passat 16 de gener vaig presentar la meva candidatura per a presidir l'ADEG (Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès).

Ens els darrers anys he tingut l’oportunitat de participar activament i d'assumir responsabilitats en l’àmbit de les associacions empresarials juvenils de Catalunya. Això m'ha permès servir a un col·lectiu amb el que em sento profundament identificat, aportant-hi dedicació i esforç. I, a la vegada, m'ha enriquit com a persona.

En aquests moments em sento preparat i il·lusionat per fer un pas més en la meva implicació i aportació al món empresarial i, sobretot, de poder-ho fer a través de l'ADEG, una entitat que ocupa una petita part del meu cor.

En aquests moments en què les empreses pateixen tantes dificultats, cal disposar d'unes associacions empresarials solvents, en tots els àmbits, que treballin decididament i inequívoca al servei dels empresaris, al voltant dels quals gira el més important dels projectes socials: l'empresa.

És per tot això que em poso a disposició de l'entitat, per tal d'assumir-ne la màxima responsabilitat si així ho consideren els associats, amb la ferma voluntat de servir-la i, a través d'ella, de servir als empresaris de les nostres comarques.

Bookmark and Share

0 Comments: