14 de novembre del 2009

AGRAÏMENT A LA JOVE CAMBRA

El passat divendres 13 de novembre, en el marc del sopar de gala de la 1a edició dels Premis Penedesencs, vaig tenir l’honor de rebre la màxima distinció que atorga la Jove Cambra als seus membres: una Senadoria.

La distinció de Senador s’atorga com a reconeixement al servei a l’entitat al llarg dels anys i dóna la condició de membre vitalici de la Junior Chamber International (JCI).

En aquesta entitat, el caràcter de membre vitalici adquireix especial rellevància donat que, de forma natural, la condició de soci es perd pel compliment dels 40 anys d’edat.

Ja fa molt temps que el meu compromís amb l’entitat és evident, però aquest nou reconeixement m’aportarà, si encara cap, un grau més de responsabilitat i també de legitimitat per continuar aportant a aquesta entitat el que humilment estigui a les meves mans.

La Jove Cambra m’ha aportat tant, en tots i cadascun dels àmbits de la meva vida que, malgrat que hi continuï col·laborant i treballant durant la resta de la meva vida, sempre m’hi sentiré en deute.

És per tot això que agraeixo profundament a tota la gent de la Jove Cambra, no només de Catalunya, sinó també a tantes i tantes persones d’arrreu del món que he tingut l’oportunitat de conèixer a través d’aquesta entitat, les oportunitats que m’heu ofert per desenvolupar-me com a persona i com a professional.

Moltes gràcies a tots!

Bookmark and Share

0 Comments: