27 de febrer del 2013

SOBRE LES ELECCIONS A LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA

Amb la recent sentència del TSJC que anul·la el vots per correu emesos en les eleccions celebrades a la Cambra de Comerç de Barcelona el mes de maig de 2010, un servidor i algun dels altres 12 joves empresaris que ens vàrem presentar a aquelles eleccions en el marc de la plataforma Implica’t, probablement ara hauríem de ser membres del Ple d’aquesta institució, una de les més importants de l’àmbit empresarial.

Malauradament però, aquesta sentència, tot i deixar en evidència el procés poc democràtic pel que es regeixen les eleccions en aquesta institució, no obliga a repetir les eleccions sota uns paràmetres més democràtics, i tampoc obliga a fer un nou escrutini d’aquelles votacions perquè, molt probablement, materialment ara és impossible fer-ho.

És una llàstima però que no s’hagi pogut acabar de fer justícia i que s’hagi malbaratat l’oportunitat d’or que suposava el fet que en aquelles eleccions hi varen concórrer molts joves empresaris amb la ferma voluntat de regenerar-ne l’òrgan de govern i de servir a l’entitat aportant-li el dinamisme i capacitat d'adaptació als nous temps que aquesta generació hi pot aportar.

La voluntat d’aquells joves també s’ha posat de manifest novament amb la iniciativa #arajovesempresaris (www.arajovesempresaris.cat), que vàrem posar en marxa a mitjans de 2012 i que va assolir més de 10.000 adhesions.

Ja som uns quants i, per cert, cada dia més, els que continuarem implicats i compromesos amb el món empresarial català, sobretot en l'actual context econòmic, mantenint la nostra sincera i ferma voluntat de servir al país des de les seves institucions econòmiques i empresarials.

Bookmark and Share

1 Comment:

Anònim said...

To interact in them, you may must have reached the age of 18 years. With Ocean Cities boardwalk being prepared for visitors, you might wish to head outdoors to check out|to take a look at} how it it} appears quickly. Once again 빅카지노 though, you might fancy trying out some enjoyable casino games on-line.